Een bouwtechnische / vastgoed keuring door Habit Assist

Een schitterend pand gewaardeerd en gekeurd

Keuring van villa, waarbij de gebreken inzichtelijk zijn gemaakt voor de toekomstige eigenaars. Samen met de makelaar zijn zij tot een een gezamelijke lijst gekomen van de toekomstige (vijjarenplan) nodige verfrissingen.

Een vastgoedkeuring door Habit-Assist is een onafhankelijk vastgoed inspectie. Habit-Assist controleert woningen, bedrijfspanden of appartementen complexen op sterke en zwakke punten. Habit-Assist vastgoedkeuring heeft als doel om
inzicht te verkrijgen in het achterstallig onderhoud en/of gebouwgebreken die een vastgoed met zich mee kan brengen.

Habit-Assist vastgoedkeuring rapportage geeft u inzicht in de technische staat van het te kopen vastgoed of uw eigen vastgoed. En geeft indien gewenst herstel kosten weer op kort en langer termijn.

Wilt u Habit-Assist inschakelen voor een vastgoedkeuring dient u eerst te beslissen of u een bestaande of nieuwe vastgoed wilt laten inspecteren en wat u de eisen zijn van een vastgoedkeuring.

Om de juiste keurmeester vastgoedkeuring vast te stellen hebben wij voor u in het kort een aantal vastgoedkeuringen voor u uitgelegt, Heeft u uw vastgoedkeuring gevonden start dan een Gratis vastgoedkeuring vergelijk en vergelijk op prijs, certificeringen en klanten beoordelingen.

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.