Prijzen

Meeloop keuring
Vanaf 230€
volledige inspectie
duurtijd 1 uur
met technische apparatuur
u noteert
 
 
 
Uitgebreide Keuring
Vanaf 330€
volledige inspectie
duurtijd 2 uur
met technische apparatuur
u noteert eventueel
gedetailleerd verslag van 6 pagina's
mogelijkheid tot vragen stellen over technisch document
na-service via e-mail
Voorlopige oplevering nieuwbouw
Vanaf 400€
Kennis van documentatie
Duurtijd circa 3 uur
opstellen van gebreken
aanbieden van oplossingen
uitwerken van verslag
minnelijke regelingen
 

     *deze tabel is indicatief
** Prijzen inclusief transportkosten binnen provincie Antwerpen. Buiten de provincie Antwerpen rekenen we 75 euro transportkosten.

We doen vastgoedkeuringen over heel België.


Hoe bespaar je 20.000 euro?

een voorbeeld

Je hebt een villa op het oog met een vraagprijs van 350.000 EURO. De bank verplicht je tot een schatting. De schatter raamt – op basis van een bezoek van een half uur en een oppervlakkige blik – het pand op 360.000 EURO. Deze schatting kostte je 250 EURO. De bank keurt daarop het dossier goed.

Je bent echter bij de pinken en beslist om een bouwtechnische keuring te laten uitvoeren. Je kiest onze uitgebreide keuring van 330 EURO, omdat je de onderhandeling zelf wel ziet zitten. Na een uitgebreid bezoek van 2 uur met technische middelen zoals vochtmeter en camera, ontdekken we schimmel achter valse wanden. Je ziet een foto van dit reële scenario op onze startpagina.      

Wij ramen de totale herstelkost op 15.000 EURO. Daarop kan je de woning eigenlijk niet meer betalen. Je onderhandelt vervolgens met de verkoper, met onze technische informatie bij de hand, en bekomt een aankoopprijs van 330.000 EURO.  

Je hebt met andere woorden een return van netto 5.000 EURO op een investering van 330 EURO! Met dit budget kan je dan ook iets leuks doen: een jacuzzi, een mooie reis, … Laat ons ook de keerzijde beschouwen: stel dat je de woning aan de vraagprijs had gekocht, dan had je 15.000 EURO verloren.          

Een verschil van 20.000 EURO door een keuring van €330.  

Geen risico, een kleine investering en vaak een hoge return!