Een bouwtechnische / vastgoed keuring door Habit Assist

Brasschaat villa aankoop keuring

Keuring van villa te Brasschaat, waarbij de technische en de “detail” gebreken inzichtelijk zijn gemaakt voor de toekomstige eigenaars en de verkopende partij (particulieren verkoop). Toekomstige eigenaars partij zijn tot aankoop overgegaan.

Een vastgoedkeuring door Habit-Assist is een onafhankelijk vastgoed inspectie. Habit-Assist controleert woningen, bedrijfspanden of appartementen complexen op sterke en zwakke punten tot in de details!  Habit-Assist vastgoedkeuring heeft als doel om inzicht te verkrijgen in het achterstallig onderhoud en/of gebouwgebreken die een vastgoed met zich mee kan brengen.

Habit-Assist vastgoedkeuring rapportage geeft u inzicht in de technische staat van het te kopen vastgoed of uw eigen vastgoed. En geeft herstel kosten weer op kort en langer termijn.

Wilt u Habit-Assist inschakelen voor een vastgoedkeuring dient u eerst te beslissen of u een bestaande of nieuwe vastgoed wilt laten inspecteren en wat voor u de eisen zijn van een vastgoedkeuring. Uit ervaring weten wij dat deze eisen standaard in ons keuringen staan. Neem contact op voor vrijblijvende informatie…

 

Share

Comments are closed