Daniel Heylen - Habit Assist

Daniel Heylen

Zaakvoerder en oprichter

Daniel Heylen

Zaakvoerder en oprichter

Mijn naam is Daniel Heylen, de bouwsector is van bij de start van mijn loopbaan anno 1976 steeds een passie geweest die ik met mijn kenmerkende leergierigheid heb kunnen botvieren. Het is dan ook door deze rijke ervaring dat ik heel wat verschil maak om toekomstige kopers van een woning te adviseren en behoeden voor mogelijke bouwkundige problemen van hun vastgoed.

In de bouwsector is er geen raadgever zo waardevol als de praktijk. Ik weet op wat ik moet letten, wat de regelgeving en normering vandaag is en waar mensen meestal bedot worden. Het is voor mij bijvoorbeeld geen geheim dat de meeste EPC-certificaten waardeloos zijn, ik ga er dus ook niet op verder. Zo wil ik zelf verifiëren, word ik niet beïnvloed en garandeer ik dus onafhankelijkheid en kwaliteit.

Dit is voor mij een alledaagse bezigheid die ik met de meeste zorg ter harte nemen. Het is ook net door de techniciteit dat ik me onderscheid van de meeste mensen die keuringen uitvoeren.

Neem even rustig de tijd om de verschillende rubrieken door te lopen, mocht u daarna nog vragen hebben kan u mij steeds bereiken via de contactpagina.