Vastgoed advies

Betrouwbaar advies in het bijstaan tot de  aankoop van een vastgoed.

Een vastgoedkeuring door een expert is een onafhankelijk vastgoed inspectie. Een expert controleert woningen, bedrijfspanden of appartementen complexen op sterke en zwakke punten. De expert vastgoedkeuring heeft als doel om
inzicht te verkrijgen in het achterstallig onderhoud en/of gebouwgebreken die een vastgoed met zich mee kan brengen. Een vastgoedkeuring rapportage geeft u inzicht in de technische staat van het te kopen vastgoed of uw eigen vastgoed. En geeft indien gewenst herstel kosten weer op kort en langer termijn. Wilt u een expert inschakelen voor een vastgoedkeuring dient u eerst te beslissen of u een bestaande of nieuwe vastgoed wilt laten inspecteren en wat u de eisen zijn van een vastgoedkeuring. Om de juiste expert vastgoedkeuring vast te stellen hebben wij voor u in het kort een aantal vastgoedkeuringen voor u uitgelegt, Heeft u uw vastgoedkeuring gevonden start dan en vergelijk op prijs, certificeringen en klanten beoordelingen.
BEWIJS VAN KEURING

Het aankopen van een woning of bedrijfspand is één van de duurste investeringen die men kan doen in een mensenleven of als bedrijf. Bestaand vastgoed vertonen vaak onopgemerkte gebreken. Die als leek niet direct zichbaar zijn. Een pand aankopen in een opwelling is niet verstandig. Voor een bedrijven en particuleren kunnen we uw vastgoed op een objectieve en bouwkundige manier te bekijken.

Met een vastgoedkeuring en vastgoedrapport zal een beslissing makkelijker en eenvoudiger genomen kunnen worden. In het rapport komen conditie, kwaliteit, afwerking en onderhoud van het vastgoed met de mogelijke daaraan verbonden kosten direct zichtbaar. Dit is eventueel van belang voor de finaciering van het vastgoed. Voor u als aanvrager van een aankoopkeuring is het rapport een uitstekend uitgangspunt om te beslissen de woning c.q. bedrijfspand wel of niet te kopen, of om over de prijs te onderhandelen.

Wij adviseren, assisteren en geven u een duidelijk inzicht van de kwaliteiten en gebreken bij een vastgoed.